D.T.S. T'Siolle bvba Begionalaan 26
09/274.05.55 info@dtszulte.be

promos

Wij zijn officieel verwerker van Decoproyec!

08 April, 2016
KURK, de beste natuurlijke bescherming !


Kurk is afkomstig van de schors van de kurkeik. Deze boom komt voor in het Middellandse Zeegebied en wordt om de negen jaar geoogst. Het ontschorsen veroorzaakt geen schade aan de boom die meer dan 300 jaar oud kan worden.

Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen. Kurk absorbeert geluiden en trillingen, is antistatisch en brandvertragend. Bovendien bevat kurk verschillende harsen waardoor het goed bestand is tegen water en tegen aantasting door schimmels en insecten.

 

Decoproyec® spuitkurk: de gespoten KURK coating 

 

Decoproyec® spuitkurk combineert het beste van de natuurlijke kurkkorrels met een bio-based acrylaatbindmiddel waardoor het zijn unieke elastische, resistente en isolerende eigenschappen bekomt.

 

Deze beschermende en decoratieve afwerklaag wordt met behulp van een pistool op luchtdruk gespoten waarna het een waterbestendige en ademende huid vormt. 


Met een ruim aanbod aan kleuren en verscheidene korrelgroottes, en dankzij de eenvoudige en snelle plaatsing biedt Decoproyec® spuitkurk eenbetaalbare en definitieve oplossing voor de bescherming en afwerking van uw woning.

 

Zie ook www.decoproyec.be

Retour haut de page

Offerte aanvragen